Your address will show here +12 34 56 78

I QUE S'ACABI EL MÓN

Llàgrimes amagades Les mans agafades Tu i jo sense tenir por Nau espacial Engego els motors No hi ha destí sinó destinació Una força que empeny a Una nova frontera Una vida guerrera que no deixarà mai de bategar fort de sacsejar el món sense respir ni distracció Tu i jo creem un univers nou i divers Tu i jo sabrem com enfrontar-nos a tot I que s'acabi el món (uoooh) I que s'ho emporti tot (uoooh) Res és complet i màgic Si no és amb tu No és depressió ni malenconia Ganes de riure És com bogeria Aquest impuls Que engega passió i calor Antic misteri que ens connecta Tu i jo creem en un univers nou i divers Incomprensible i únic I que s'acabi el món (uoooh) I que tremoli tot (uoooh) Tot és complet i màgic quan és amb tu Què importa, ja estic amb tu en aquest viatge místic Tu i jo compartim un ànim indestructible Uooh, Uooh, Uooh, Uooh Què importa, ja estic amb tu en aquest viatge místic Tu i jo compartim un ànim indestructible