Your address will show here +12 34 56 78

QUEDA'T AMB MI

Perduda a Barcelona sense rumb Els carrers mussiten Històries als racons Uoh oh Uoh oh Botigues esclatant de confusió Somriures de Festa Major I es que em deixo endur pel vent Uoh oh Uoh oh I en una plaça vaig acabar En un concert un dia d’agost Em vaig quedar atrapada amb la seva mirada I ella em va dir Amb aquesta miradeta que em fas Queda’t amb mi, queda’t! Vine aquí a seure al meu costat Queda’t amb mi, queda’t! I vine, il·lumina’m la nit Queda’t amb mi! Volo amb la guitarra cap a al carrer La música, la gent, les emocions Es compleix aquest gran desig Uoh oh Uoh oh De cop entre mils cares neix una llum D’aquelles que no et deixen ni respirar Seduïda vull cridar! Uoh oh Uoh oh I en una plaça vaig acabar En un concert un dia d’agost Em vaig atrapada Amb la seva mirada i li vaig dir: Amb aquesta miradeta que em fas Queda’t amb mi, queda’t! Vine aquí a seure al meu costat Queda’t amb mi, queda’t! I vine, il·lumina’m la nit Queda’t amb mi! Ai si! Amb aquesta miradeta m’he quedat ben atrapada - pura vida - el cap em dóna voltes i es que tu m’has inspirat i vine vine, pels carrers de la ciutat camina, salta, vibra – gira - ens deixem endur pel vent? uoooooh Vine, il·lumina’m la nit! Amb aquesta miradeta que em fas Queda’t amb mi, queda’t! Vine aquí a seure al meu costat Queda’t amb mi, queda’t! I vine, il·lumina’m la nit Queda’t amb mi! Wepa! Amb aquesta miradeta que em fas Queda’t amb mi, queda’t! Vine aquí a seure al meu costat Queda’t amb mi, queda’t! I vine, il·lumina’m la nit Queda’t amb mi!