Your address will show here +12 34 56 78

LA NOSTRA HISTÒRIA


A finals d’estiu del 2016, i després de molts anys viatjant per tot el món, el Robin va decidir abandonar terres escoceses per anar a viure a un país una mica més calorós… i a Barcelona va aterrar!
Aquest pit-roig és un ocell molt especial que té la gran virtut d’escoltar i observar tot el que passa al seu voltant. Cridats per les seves melodies va fer ajuntar a la Georgina, el David, la Sarai, el Joan i el Giuseppe per crear aquest grup de música! A inicis del 2018 ens va portar un gran secret que ja podem desvetllar, als teclats s’ha unit el Martí!
El Robin és capaç de recordar tots els sons, melodies i històries màgiques que s’ha anat trobant arreu del món, i ens acompanya en aquesta aventura. Als components del grup ens recomana cançons que ha anat escoltant: ens ensenya els acords, la melodia, ens explica les lletres i el significat que expressa cada cançó… i ens anima a crear les nostres pròpies històries!

RECONEIXEMENTS

  • Premi popular Cançó de Salitja 2018

  • Primer premi Progrés Talent 2019

  • Tercer premi Inèdit Llambilles 2019

  • Millor banda en català Concurs de Música Badalona 2021

  • Text Hover
Veu
Georgina Sáez Cereijo

És una de les veus cantants del grup. Tot i ser força despistada és una persona molt observadora que llegeix a la perfecció l’estat d’ànim del públic en tot moment i és capaç de canviar l’ordre de les cançons (improvitzat abans de cada concert) perquè tot surti perfecte.Mentre tots els altres components ens trobem darrera els nostres instruments ella dóna la cara i no deixa perdre la connexió amb el públic.

  • Text Hover
Guitarra elèctrica
Giuseppe Pulice

En Giuseppe és l'italià del grup i va néixer amb una guitarra elèctrica sota el braçA més de músic, musicoterapeuta i biòleg, també és poeta i escriptor. Moltes de les cançons són gràcies a ell i a la seva facilitat per crear lletres magnífiquesambé fa unes melodies amb la seva guitarra que et transporten a una altra dimensió i, tot i que a l'escenari se'l veu 'modosito', quan toca una cançó rockera posa l'ampli a tot drap, utilitza la distorsió sense miraments i es desmelena 'a lo loco'

  • Text Hover
Veu i guitarra
Sarai Bernadà Coronas

Enamorada de la música i de tots els estils existents. Des del moment que puja a l’escenari sap connectar amb el públic i amb tots els membres de la banda. Busca mirades i balls de complicitat entre tots nosaltres amb la seva guitarra de cordes de colors. No li demanis de fer un solo, perquè ella et farà vibrar amb tots els ritmes i la seva profunda veu. Transparent a dalt i a baix de l’escenari, les seves mirades encisen a qualsevol. Exigent i responsable amb el que es proposa, ara bé, si la veieu abans de pujar a l’escenari sempre estarà buscant o preguntant-se on estan la pua i la sajeta?

  • Text Hover
Baix
David Saborit Anglada

El David és el més mogut musicalment de tots nosaltres, a part de Robin'Secret ha tocat i mogut les seves caderes amb Afrochiwawa i Xiula. És la pau i la calma del grup; i malgrat no canti, cosa que està aprenent a fer, és la veu de la banda. Sempre que vulguis posar-te en contacte amb nosaltres ell estarà a la vostra disposició!

  • Text Hover
Veu i teclats
Martí Cot Ponti

Saltant entre tecles blanques i negres, ell es desmelena en un vòrtex d’acords i arpegis. Amb la veu dibuixa harmonies lumíniques i alça el vol, viatjant sobre exclusives freqüències de bon rotllo. Generador de vibracions positives, energies Robin en estat pur!

  • Text Hover
Bateria i percussió
Joan Coll Calvo

El Joan, la base, el groove, la serenitat i el bombo a negres de la banda. Sense ell estaríem perduts en un univers d’incerts tempos i contratemps descol·locats. Professor de música i amb un màster en musicoteràpia va arribar a la banda per tocar el cajón pujat a una Harley i s’ha acabat comprant una bateria i una furgoneta, sempre disposat a superar qualsevol repte, sempre aprenent, puja a l’escenari i comparteix tota la seva energia i entusiasme des del darrera, encara que estigui tot el concert assegut no el veureu mai quiet. Tingueu-ho clar, el seu bombo caixa i charles son l’engranatge que fa moure a Robin Secret