Your address will show here +12 34 56 78
LA NOSTRA HISTÒRIA

A finals d’estiu del 2016, i després de molts anys viatjant per tot el món, el Robin va decidir abandonar terres escoceses per anar a viure a un país una mica més calorós… i a Barcelona va aterrar!
Aquest pit-roig és un ocell molt especial que té la gran virtut d’escoltar i observar tot el que passa al seu voltant. Cridats per les seves melodies va fer ajuntar a la Georgina, el David, la Sarai, el Joan i el Giuseppe per crear aquest grup de música! A inicis del 2018 ens va portar un gran secret que ja podem desvetllar, als teclats s’ha unit el Martí!
El Robin és capaç de recordar tots els sons, melodies i històries màgiques que s’ha anat trobant arreu del món, i ens acompanya en aquesta aventura. Als components del grup ens recomana cançons que ha anat escoltant: ens ensenya els acords, la melodia, ens explica les lletres i el significat que expressa cada cançó… i ens anima a crear les nostres pròpies històries!

Reconeixement:
Al 2018 presentant la nostra primera cançó pròpia amb el títol ‘Queda’t amb mi’ hem aconseguit guanyar el premi popular del Concurs de la Cançó de Salitja 2018.
Ja al 2019 seguim presentant a concursos, guanyant el primer premi al Progrés’Talent i el tercer premi al Inèdit Llambilles presentant les dues cançons pròpies ‘By your side’ i ‘Let me know’.
Durant el 2021 hem guanyat el premi de Millor Banda en Català del Concurs de Música de Badalona presentant 7 cançons del nostre primer disc d'estudi "Somiant un altre cel", que ha sortit a llum el 20 d'agost d'aquest any. 
  • Text Hover
Veu
Georgina Sáez Cereijo

És una de les veus cantants del grup. Tot i ser força despistada és una persona molt observadora que llegeix a la perfecció l’estat d’ànim del públic en tot moment i és capaç de canviar l’ordre de les cançons (improvitzat abans de cada concert) perquè tot surti perfecte.Mentre tots els altres components ens trobem darrera els nostres instruments ella dóna la cara i no deixa perdre la connexió amb el públic.

  • Text Hover
Guitarra elèctrica
Giuseppe Pulice

En Giuseppe és l'italià del grup i va néixer amb una guitarra elèctrica sota el braçA més de músic, musicoterapeuta i biòleg, també és poeta i escriptor. Moltes de les cançons són gràcies a ell i a la seva facilitat per crear lletres magnífiquesambé fa unes melodies amb la seva guitarra que et transporten a una altra dimensió i, tot i que a l'escenari se'l veu 'modosito', quan toca una cançó rockera posa l'ampli a tot drap, utilitza la distorsió sense miraments i es desmelena 'a lo loco'

  • Text Hover
Veu i guitarra
Sarai Bernadà Coronas

Enamorada de la música i de tots els estils existents. Des del moment que puja a l’escenari sap connectar amb el públic i amb tots els membres de la banda. Busca mirades i balls de complicitat entre tots nosaltres amb la seva guitarra de cordes de colors. No li demanis de fer un solo, perquè ella et farà vibrar amb tots els ritmes i la seva profunda veu. Transparent a dalt i a baix de l’escenari, les seves mirades encisen a qualsevol. Exigent i responsable amb el que es proposa, ara bé, si la veieu abans de pujar a l’escenari sempre estarà buscant o preguntant-se on estan la pua i la sajeta?

  • Text Hover
Baix
David Saborit Anglada

El David és el més mogut musicalment de tots nosaltres, a part de Robin'Secret ha tocat i mogut les seves caderes amb Afrochiwawa i Xiula. És la pau i la calma del grup; i malgrat no canti, cosa que està aprenent a fer, és la veu de la banda. Sempre que vulguis posar-te en contacte amb nosaltres ell estarà a la vostra disposició!

  • Text Hover
Veu i teclats
Martí Cot Ponti

Saltant entre tecles blanques i negres, ell es desmelena en un vòrtex d’acords i arpegis. Amb la veu dibuixa harmonies lumíniques i alça el vol, viatjant sobre exclusives freqüències de bon rotllo. Generador de vibracions positives, energies Robin en estat pur!

  • Text Hover
Bateria i percussió
Joan Coll Calvo

El Joan, la base, el groove, la serenitat i el bombo a negres de la banda. Sense ell estaríem perduts en un univers d’incerts tempos i contratemps descol·locats. Professor de música i amb un màster en musicoteràpia va arribar a la banda per tocar el cajón pujat a una Harley i s’ha acabat comprant una bateria i una furgoneta, sempre disposat a superar qualsevol repte, sempre aprenent, puja a l’escenari i comparteix tota la seva energia i entusiasme des del darrera, encara que estigui tot el concert assegut no el veureu mai quiet. Tingueu-ho clar, el seu bombo caixa i charles son l’engranatge que fa moure a Robin Secret